top of page
Skypass temabilde.jpg

Deltid, Trondheim

Fullstack Utvikler, deltid

Vil du jobbe i et nyoppstartet tech-selskap i en av Norges raskest voksende bransjer? 

Søknadsfrist: Åpen

Om stillingen

Vil du jobbe i et nyoppstartet tech-selskap i en av Norges raskest voksende bransjer? Skypass leter etter deg som ønsker en utfordrende og spennende deltidsjobb og som vil være med å gjøre en forskjell i netthandelen!

 

Stillingen tar utgangspunkt i å utvikle en innovativ webapplikasjon for nettbutikker. Hverdagen i en liten startup er aldri lik og du vil få muligheten til å jobbe med problemløsning, utvikling og dev-ops. Nå for tiden gjør vi mest backend-utvikling, men du vil også få prøve deg på front-end. Dette er en unik mulighet til å prøve seg i en tidligfase oppstartsbedrift, med mulighet for å utvide til heltidsstilling. 
 
Nettbutikker får opptil 50% av sendte varer i retur fra kunder, og er nødt til å minimere kostnadene som følger av dette. Derfor hjelper vi noen av bransjens største aktører med å administrere store datamengder knyttet til sine forsendelser. Ved å koble forsendelsesinformasjon og tolldeklarasjoner opp til en moderne skyplattform, gjør vi det mulig for nettbutikker å søke om tollrefusjon for sine returvarer, og bidrar dermed til store økonomiske besparelser.
 
Skypass er en startup som springer ut fra NTNUs Entreprenørskole. Selskapet ble startet i 2020 og har siden da fått økonomisk støtte av NTNU, Innovasjon Norge og Forskningsrådet, i tillegg til å bli med i akseleratorprogrammet 6AM. Vi er i dag et team på tre fulltidsansatte og to deltidsansatte.
 
Vi liker god kode, lærer av hverandre og engasjerer oss i faglig diskusjon. For tiden bruker vi React, Kotlin med Spring, PostgreSQL, AWS og Terraform. Kjennskap med noen av disse teknologiene er en fordel, men ikke et krav.
 
Har du en gründerspire i magen, og digger å kode? Motiveres du av å gjøre nye ting, og trives i en variert hverdag? Da er det nettopp deg vi vil høre fra!
 
Vi tilbyr:

•    Mulighet til å etter hvert bli en del av kjerneteamet i en startup med stor etterspørsel i markedet
•    En rolle med stor påvirkningskraft på prosesser og teknologi
•    Engasjerte og ambisiøse teammedlemmer
•    Arbeidsplass på et coworking space for startups
•    Mulighet til å tjene opp aksjer i selskapet etter eventuell tiltredelse til heltidsstilling
 
Praktisk informasjon:
 
•    Oppstart for stillingen skjer fortløpende
•    Skypass flytter fra Trondheim til Oslo 1. august 2022. 
•    Eventuell tiltredelse til heltid er i Oslo etter 1. august 2022. 
•    Det er mulighet til å begynne i heltidsstilling etter 1. august. Arbeidssted frem til 1. juni er på Gründerbrakka på NTNU. 
 
 
Kontaktinformasjon:
 
Send søknad + CV til hei@skypass.no
Søknader blir vurdert fortløpende.
 
CEO i Skypass, Christian Nagell-Erichsen

Vi ser frem til å høre fra deg!

How to apply
Søk nå
bottom of page